Photograph (Norwegian Edition)

Photograph (Norwegian Edition)

By Ringo Starr

  • Release Date : 2013-06-12
  • Genre : Biography
  • FIle Size : 657.77 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Photograph (Norwegian Edition) Ringo Starr avslører aldri før sette bilder og memorabilia fra sine arkiver, og deler minner fra barndommen sin, The Beatles og tiden etter med originale tekst-, lyd- og videobeskrivelser.

"Dette er bilder ingen andre kan ha. Jeg elsket ta bilder, og det gjør jeg fremdeles." – Ringo Starr

Se Ringos oppvekst i Liverpool i den spennende og blomstrende Merseybeat-scenen, når han minnes sitt første sykehusopphold, sin første bil, trommesett, jenter og band på hans "ferd med lystig tromming". Ringos linse foreviger hans Beatles-bandmedlemmer i tankefulle og morsomme øyeblikk, og portretterer dem fra ståstedet til en insider, venn og dyktig fotograf. Fra Pwllheli til Delhi, anonymitet til verdensberømthet, er reisene hans beskrevet med ærlighet og humor. 

Med multiberøringsutgaven kan lesere plukke opp, leke seg med og zoome inn på Ringos bilder når de blar gjennom minnene hans. Photograph inneholder 69 lydhistorier og 11 eksklusive videoer, med musikk, animasjon og nye intervjuer fra Ringo Starr. Ringos første multimediautgave er uunnværlig for fans av The Beatles og alle med lidenskap for moderne musikk.

keyboard_arrow_up